Velkommen på Allerød Gymnasium til tre år, som vil være med dig for altid

Allerød Gymnasium er et levende gymnasium med et unikt fællesskab, og dit springbræt til den virkelige verden. Så gør dig klar til en tid med spændende undervisning, faglige udfordringer og venskaber for livet.

Her er der plads til dig, uanset om du er nydelig eller nice, og ligegyldig hvilken holdning eller hårfarve du har. Vi har masser af sociale arrangementer året rundt. Tjek selv vores årskalender med alle de traditionsrige begivenheder som fester, caféer, julekoncert, forårskoncert, gallafest, idrætsdag og AG LAN.

Allerød Gymnasium udbyder studieretninger for enhver smag. Så lige meget om du drømmer om at blive ingeniør eller iværksætter, læge eller landmåler, politiker eller politimand, så kan vi hjælpe dig på vej. Vi giver dig rammerne og muligheden for at gå efter dine drømme – resten er op til dig.

Allerød Gymnasium skal ses, mærkes og opleves. Så kom og besøg os. Her på hjemmesiden kan du blandt andet finde oplysninger om, hvordan du kan blive gymnasieelev for en dag, komme i brobygning eller sammen med din klasse prøve en af vores faglige workshops.

Vi glæder os til at møde dig!