AG Sport

Når du har brug for en pause fra lektier og opgaver, så står AG Sport klar til dig en gang om ugen. Her kan du slå hovedet fra og i stedet træne kroppen og lattermusklerne sammen med elever fra alle årgange.

Der bliver spillet Basket, Bordtennis, Volley, Fodbold, Hockey eller lige den sportsgren, som du kommer og vælger, for AG Sport består af den sport, som du vil lave.

Så følg med på facebook AG Sport, her opretter vi begivenheder til dig, så du kan se, hvornår der sker noget. På morgensamlingerne får du også info om, hvad der sker i AG Sport netop nu. Men muligheden for sport med alle dine venner eller potentielle venner er enestående – så hvad venter du egentlig på?

Kontakt Andreas Andersen (AAN) for yderligere information.

Kor

Kan du noget med din stemme, så mød op til kor. En eftermiddag om ugen i visse måneder af året kan du komme og synge sammen med andre sanginteresserede. Kom og mærk fælleskabet og kom i megagodt humør. Koret deltager nogle gange i større korarrangementer med andre skoler, andre gange har koret en fast plads i musicalen. Det afhænger af, hvem der deltager.

Vi skal nok fortælle dig mere om hvor og hvornår, du kan få lov til at bruge din stemme og synge igennem.

Se AGs musikkalender her.

Musik

Hvis du vil fordybe dig i tonernes verden, så er der også mulighed for det. Måske har du lyst til at arbejde med dine egne sange eller dygtiggøre dig indenfor et af musikkens mange områder. Tidligere har der været afholdt kurser i fx studieindspilning og sangskrivning.

Husk at du også kan låne et øvelokale på AG. Hvis I er en gruppe af elever som vil starte et band, og har brug for et sted at øve, så start med at henvende jer til en musiklærer.

Se AGs musikkalender her.

Billedkunst

Hvis du har lyst til at udfolde dig kreativt med billedkunst, kan vi tilbyde dig at udfolde det i billedkunstlokalet om eftermiddagen. Vi vil fortælle dig mere på en morgensamling, om præcis hvornår det foregår.

I billedkunstlokalet vil du kunne arbejde med installationskunst, nye produkter, nye teknikker, nye ideer – det er dig, der kommer med inspirationen – så stiller vi op med produkter og en billedkunstlærer, som kan guide dig.

Science

Har du lyst til at afprøve flere naturvidenskabelige eksperimenter, end du får mulighed for i din skolehverdag. Vi tilbyder dig i løbet af skoleåret at komme til Science om eftermiddagen. Alt du skal medbringe er din interesse for Science. Vi fortæller dig mere om det på morgensamlingerne gennem året.

Projekt frivillig

Tag et job som frivillig ved siden af din uddannelse og få et deltagerbevis, som du kan vedlægge dit eksamensbevis. Det er essensen i et landsdækkende initiativ, som i 2010 blev til i et samarbejde mellem flere ministerier.

Alle elever på ungdomsuddannelserne kan få et frivillighedsbevis ved at deltage i et forløb på minimum 20 timers frivilligt arbejde. Det kan eks. være som medlem af elevrådet, lektiecaféhjælper, besøgsven, fodboldtræner eller medhjælper ved arrangementer/events i en velgørende organisation. Mulighederne er mange!

Det frivillige arbejde skal udføres, mens du går på AG og skal ligge uden for skoletiden. Hvis du allerede har et frivilligt arbejde, vil du også kunne bruge det til at få et bevis.

Ved at yde et stykke frivilligt ulønnet arbejde får du et større indblik i, hvad frivilligt arbejde er, og det får dig til at se det som naturligt, at man ud over sin uddannelse og job også involverer sig aktivt i det danske samfund. På www.projektfrivillig.dk kan du finde de informationer, som du skal bruge for at komme i gang med Projekt Frivillig. Du er også velkommen til at henvende dig på kontoret for at høre mere om, hvad du skal gøre for at komme i gang.