Studieture

I 2g er alle klasser på studietur til et land i Europa. Turen varer 5-6 dage. Der er tale om en faglig rejse, med et fagligt formål – men samtidig er det en fantastisk oplevelse at arbejde og være sammen med dine klassekammerater på en anden måde end til daglig. Almindeligvis er det to fag og to lærere, der er med på rejsen. Rejsen kan fx gå til Firenze eller Manchester! Og det er med stedet som baggrund, at du nu arbejder med dine fag.

Rejsen arrangeres af lærerne.  Du skal selv betale for din del af rejsen. Det koster op til 4.000 kroner plus mad og lommepenge. Det er muligt at søge AGs Støttefond om økonomisk hjælp til studieturen, hvis du og din familie ikke kan klare det selv.

Klasserne kommer altid hjem fulde af de store oplevelser, de har haft sammen! Du vil opdage, at du lærer dine klassekammerater – og dine lærere - meget bedre at kende i løbet af denne uge, hvor I er sammen døgnet rundt. Du får et indblik  i et andet land og faglighed på en ny og anderledes måde.

StudieturRom2011

Studierejser

Herudover kommer tilbud til hold på forskellige niveauer og enkelt personer om kortere eller længere studierejser til varierende pris.