Udvekslinger

Udvekslinger er oplevelser for livet!

AG har et udvekslingssamarbejde med et gymnasium i Schleswig. I 1g får ét af AGs tysk-hold  mulighed for at udvikle deres sprogkundskaber og deres indsigt i tysk kultur gennem en udveksling med jævnaldrende tyske elever!

Du bliver privat indkvarteret hos en familie i 3-4 dage hvor du får en smagsprøve på hvordan en tysk famlie fungerer og hvordan det er at have en tysk bror eller søster. Du går i tysk skole og oplever selvfølgelig også byen Schleswig.

Når din tyske bror eller søster enten før eller efter du er i Tyskland, kommer til AG, bliver hun eller han indkvarteret i din familie. Det er en stor oplevelse at vise sit eget land og hverdag frem for et menneske fra et andet land. Man ser tingene i et helt nyt lys – og oplever måske, at noget vi tager for givet som danskere er til stor forundring for et menneske fra et andet land.

AG har også et samarbejde med gymnasier i Taiwan. Vi sender et hold på ca. 15 elever fra mange forskellige klasser afsted til Taiwan hvert år i foråret. Alle kan søge om at komme afsted! Oplev både hvor ens vi er: vi glædes over de samme ting, griner af de samme vittigheder – og sætter stor pris på varme, åbenhed og gæstfrihed hos hinanden! Og oplev hvor forskellig mad vi spiser (chips af fiskehud!) og hvor anderledes skolen er i Taiwan: eleverne gør rent om morgenen og er i skole helt til klokken 17-18 stykker om eftermiddagen!

Privat indkvartering hos en familie og 1 uges skolegang – du kan ikke få større oplevelse.

Du vil være med til at give en tilsvarende oplevelse til et ungt menneske fra Taiwan, når de kommer her til Danmark. Hvad synes du de skal prøve at spise? Hvad vil du gerne vise dem?

Læs mere ⌄