Rekord mange besøgende til orienteringsaften på Allerød Gymnasium

Trods skarp konkurrence fra en VM-håndboldkamp mellem Danmark og Rusland fandt et rekord antal kommende elever og deres forældre vej til Allerød Gymnasium torsdag aften d. 22. januar, hvor gymnasiet holdt sin årlige spændende orienteringsaften. De godt 750 fremmødte blev modtaget i ”badekarret”, hvor de traditionen tro blev præsenteret for en bred vifte af de tilbud, som man som elev på Allerød Gymnasium kan få del i.

Efter rektor Kirsten Schiellerups velkomst tale opførte en række medvirkende elever fra dette skoleårs musical en scene fra den underholdende forestilling ”Jeppe”.

En af skolens studievejledere gav gode råd om at vælge det rigtige, og to elever fortalte om de mange sider af skolens liv uden for selve undervisningen. Det brede udbud af elevaktiviteter, som der hele tiden er fokus på at udvikle, også i nye retninger, giver ikke kun eleverne muligheder for indflydelse på deres uddannelse på gymnasiet, men er i høj grad med til skabe et godt socialt liv og sammenhold, både i klassen også på tværs af klasser og årgange.

Elever fra musikklassen 2d fremførte nummeret ”Forget you” af Cee-Lo Green, som de høstede stort bifald for.

Det fælles program blev styret flot igennem af skolens to elev-konferenciers Olivia G. Schiønning fra 3ds og Oskar M. Høgedal fra 3p.

Efter det fælles program var der åbent hus, hvor gæsterne gik rundt og hørte lærere og elever uddybe de faglige muligheder i de 13 udbudte studieretninger. I sciencefløjen kunne gæsterne overvære dygtige scienceelever eksperimentere med forskellige forsøg. I de mange velbesøgte boder rundt omkring kunne man få mere at vide om de enkelte fag og få svar på andre spørgsmål, som man som kommende elev er optaget af.

Igen i år var der også en trafikbod, hvor man kunne høre om busforbindelserne til/fra gymnasiet. For mange udenbys elever er det et særdeles vigtigt emne, og rart at vide at det er nemt at komme til gymnasiet, selv om man har et andet postnummer end 3450.