Nat-åbent med computerspil på AG

Fredag d. 23. januar blev det tredje LAN-party (i computerspil) afholdt på AG, og med endnu større succes end tidligere, målt ud fra antallet af deltagere i arrangementet.I tidsrummet fredag kl. 17.00-lørdag morgen kl. 06 dystede 165 spillelystne, dybt koncentrerede og kampklare elever og andre unge, som denne gang var inviteret med som gæster, mod hinanden- på kryds og tværs af årgange og klasser på AG.

I løbet af aftenen blev der blandt afholdt turneringer i FIFA, LOL (League of Legends), Counter Strike og Hard stone. De mange spil imødekom i udstrakt grad de spillelystnes forskellige interesser. Eleverne kunne desuden tilmelde sig som enten ”singleplayer” ellers som et hold. Ligesom under de tidligere LAN party fungerede flere elever hele aftenen og natten som kommentatorer til live-kampene mellem spillerne. Alle kampe blev livestreamet på stor-skærm, så de elever, som ikke var tilmeldt turneringen, eller som lige havde vundet eller tabt en kamp i turneringen, kunne følge med i kampene om de eftertragtede pokaler.

Der var pokaler og sponsorpræmier inden for alle de afviklede turneringer. Denne gang udspillede der sig dog endnu mere dramatik om pokalerne, især i Counter Strike, hvor finalekampen endte med at vare i 3 timer. Uddannelsesleder Jasper Holm udtaler, at det er dejligt at se, at så mange af skolens elever – bevæbnet med cola, pizza og slik – synes at det er sjovt at deltage, og hvor man også socialt set får rigtig meget ”på kontoen”.