Super Bowl-nat på AG

I nat blev der set Super Bowl på Allerød Gymnasium. Super Bowl er verdens største enkeltstående sportsbegivenhed: Finalen i den Amerikanske football-liga NFL.

Omkring 60 elever havde tilmeldt sig natarrangementet, som startede med lidt optakt i AG’s sportshal med forskellige konkurrencer, hvor der skulle kastes og sparkes med den ovale football. En af præmierne var en NFL-gameball, så intensiteten var stor og humøret højt.

Mens optakten til selve Super Bowl kampen rullede over skærmen var der pizzahygge og ved kick off kl. 00.30 var alle klar i soveposerne, på luftmadrasser og i sofaer, hentet rundt omkring på skolen.

New England Patriots løb af med sejren kl. ca. 04 efter en intens kamp – især 4. quater præsenterede nogle overraskende spil.

Uddannelsesleder Hanne Verge Larsen, som selv var til stede hele natten, udtaler, at trods adrenalinen i blodet faldt alle AG’erne i søvn i skolens ”badekar”, da kampen var forbi, men allerede efter 3 timer var der morgenvækning, tid til oprydning og morgenmad fra Jills kantine, inden kursen gik mod klasseværelserne og første mandag morgen lektion.

Tillykke til Patriots og til eleverne i Super Bowl-udvalget for et vellykket arrangement.