Talentaften på AG

Onsdag aften d. 4. februar afholdt Allerød Gymnasium endnu en af de populære talentcaféer, hvor elever på gymnasiet havde lejlighed til at performe deres talenter på scenen i ”badekarret.”

I alt var der 10 forskellige stemningsfulde og smukt udførte indslag i løbet af aftenen, med tilsammen 18 deltagere. Ikke overraskende blev hovedparten af de fremført numre udført af elever fra skolens musiklinje, men der var dog også et indslag med en digtoplæsning af egen digte.

Det musikalske repertoire spændte bredt, fra flot klassisk klavermusik, selvkomponerede electro-pop og til hard-rock.

Christian fra 3ds og Teis fra 2 ds. fungerede som veloplagte konferenciers og guidede de godt 100 fremmødte publikummer gennem hele aftenens program.

Alt i alt en både spændende og hyggelig aften for alle deltagerne.