3.g’ernes sidste skoledag 2015

Festlig og fantastisk sidste skoledag for Allerød Gymnasiums 3.G’ere

Heller ikke i år var nogen på gymnasiet i tvivl – 3.g’ernes sidste skoledag er en ganske særlig dag fuld af fest og farver. 3x kom klædt i rødt, 3ds i leopardfarver, 3r i grønt – og så fremdeles – til AG klokken 9:15 onsdag morgen! Jill sørgede sammen med sit kantineteam for lækker morgenmad til de udvendigt lidt våde og kolde elever, som allerede havde været nogle timer undervejs. 3.g’ernes lærere deltog i spisningen sammen med de feststemte næsten-studenter.

Efter morgenmaden var alle lærere og 1g og 2g klasserne inviteret til 3.g’ernes shows. 3.g’erne havde gjort sig ekstra umage og leverede fine shows og stærkt underholdende filmklip om livet på skolen. Skolen havde sat en 1. præmie på spil for bedste optræden. 1. og 2.g’ere stemte via facebook, og vinderen blev 3vy, som vandt et gavekort til en pizza på et lokalt pizzaria til hele klassen. Mange lærere blev begavede og fik et farvel-og-tak kram!

Et lille oprydningshold bestående af 1g-elever fulgte med de glade 3.g’ere på turen fra gymnasiet og ned til byen!

Rektor Kirsten Schiellerup glæder sig over, at formiddagen har været fuld af glæde og godt humør. Det har været en dejlig dag.