Gallafest på AG

Eftermiddagssolen skinnede smukt ned på de festklædte gymnasieelever, da de i fredags lidt før kl. 17.00 ankom til Allerød Gymnasiums årlige gallafest- et årligt højdepunkt som eleverne altid ser frem til med store forventninger. Mange timers forberedelse lå forud, og igen i år var det et smukt syn af stilfulde festkjoler og fine jakkesæt, som steg ud af de limousiner, som 3.g.’erne traditionen tro havde hyret til lejligheden.

Traditionen tro inviterede 3. g’erne deres forældre til at overvære den første omgang af lancier dansen, som er forbeholdt 3.g’erne. Igen i år havde rigtig mange forældre takket ja til at overvære den festlige indledning på aftenen, og de bidrog dermed til at løfte stemningen yderligere i vejret.

Efter spisningen i klasserne dansede alle skolens elever og lærere igen lancier i flere omgange.

Et yderst velspillende lærerband, bestående af skolens musikalske lærere, sørgede for, at der også mellem lancier dansene blev svinget godt rundt på dansegulvet.