Allerød Gymnasium holdt idrætsdag i fredags

AF NATASHA TARIQ (2.v) OG CAMILLA FUHLENDORFF (2.j)

Regnvejr og tordenbyger holdt ikke eleverne på Allerød Gymnasium tilbage fra at holde deres traditionelle idrætsdag. Dagen startede ikke langsomt ud, da tre af skolens elever, nemlig Julie (3.k), Karoline (3.z) og Alexandra (3.z), stod for den fælles opvarmning i form af hiphop. Skolens knap 800 elever var ikke bange for at vise deres danse-moves frem, og der blev med masser af gå-på-mod deltaget i den sjove undervisning.

Herefter stod dagen på forskellige aktiviteter, som eleverne selv havde valgt sig ind på. Der var lige fra karate og parkour til yoga og zumba. Stemningen blandt de deltagene var helt i top, og alle var klar på at tage udfordringen op med deres sportsgren. Efter en kort frokostpause var det direkte videre til klassedysten. Her skulle eleverne klæde sig ud og derefter dyste med deres klasse mod skolens andre klasser. Der blev dystet i blandt andet sækkeløb, æggestafet og fodbold. Kampgejsten var fantastisk, og der summede af liv og glade elever på skolens arealer.

Dagen sluttede af med præmieoverrækkelser til vinderne: Klassedysten blev vundet af 3.v, 2wz blev kåret som de bedste udklædte, og præmien for det bedste samarbejde gik til 1.x.

Der er ingen tvivl om, at det var en motiverende dag, og at dagen også gav stor bonus til det sociale samvær på tværs af klasserne. Eleverne er nu klar til et godt skoleår.