3 elever fra Allerød gymnasium har startet et velgørenhedsprojekt til fordel for flygtninge.

Tre piger Nihal Önal, Berfin Akinci og Dilara Kilic, alle fra 3c på Allerød Gymnasium har i den sidste uges tid været travlt optaget af et privat velgørenhedsprojekt ved siden af deres studier. Deres velgørenhedsprojekt går ud på en tøj- og økonomisk indsamling til flygtninge i EU og den krigsramte befolkning i Syrien. I lyset af at de mange flygtninge ikke adgang til rent tøj, håndklæder, ting til personlig pleje mm. har de tre piger opfordret alle elever og ansatte på Allerød Gymnasium til at kigge i klædeskabet og i pengepungen for at se, om de kunne undvære noget.

De penge, som kommer ind via den økonomiske indsamling, vil udelukkende gå til indkøb af mad og produkter til personlig pleje, som herefter vil blive fordelt til de nødlidende og udsatte mennesker via den humanitære organisation Viomis Aid.

De tre gymnasiepiger afsluttede deres tøjindsamling i går, og målt ud fra de indkomne donationer har deres indsats bestemt ikke været forgæves. De glæder sig nu til at få gaverne sendt videre. De 3 initiativtagere fortæller, at det fortsat er muligt at give pengedonationer.