AG elever til semi-finalen i DM i sprog

Semifinale og finale i DM i Sprog blev i år afholdt på København Nord i Lyngby. AG havde kvalificeret sig til semifinalerne i spansk og fransk. Eleverne dystede i sproglige færdigheder som ordforråd og grammatik og også i kendskab til sprogområdets kultur og samfundsforhold. Det var sjovt og meget nervepirrende, for begge hold var meget tæt på at komme med i finalen, men begge hold sluttede på en flot og velfortjent 3. plads. Eleverne fik gavekort til Itunes som præmie.

Franskholdet bestod af Sabine Aagaard Glud, 2k, Kristine Wichmann Madsen, 2v Katrine Berntsen Rømert, 2p, Sofie Brix Lassen 2p. Spanskholdet bestod af Emma Marrot,2d, Maria Miravet Sorribes, 2x, Eline Ohm Hamann, 3ds, Emily Turanzas Jensen, 3z.