Tyskelever fra Allerød Gymnasium på ekskursion til Lübeck

Elever fra gymnasiets tyskhold var mandag d. 23. november med to tysklærere på en spændende ekskursion til Lübeck.

De tilbragte en dag i den nordtyske hansestad for at studere tysk sprog, kultur og traditioner. Turen bød på museumsbesøg – bl.a. i Thomas Manns Buddenbrookhaus og på Niedereggers berømte marcipanmuseum Marzipan-Salon. Der blev også lavet interviews med tyskere og arbejdet med bystudier i den historiske bykerne, der er optaget på UNESCOS verdensarvsliste. Selvfølgelig blev der også tid til besøg på det traditionsrige julemarked, der netop åbnede den dag.

Alt i alt fik tyskeleverne en lære- og indholdsrig dag i Slesvig-Holsten – med god mulighed for at anvende deres tyskfærdigheder i praksis og stifte nærmere bekendtskab med den tyske kultur.