Gymnasieelever fra Allerød overrakte velgørenhedsbidrag til Julemærkehjemmene

På Allerød Gymnasiums morgensamling i dag overrakte Velgørenhedsklubben på gymnasiet 16.000 kr. til Julemærkehjemmene, som var repræsenteret ved fundraiser Bente Kaastrup Duusgaard.

Velgørenhedsklubben, som i alt udgøres af ca. 12 elever på gymnasiet, afholdt julebanko tirsdag aften den 24. november. Der deltog ca. 250 personer i arrangementet, hvor der blev vundet lækre præmier, sponsoreret af butikker i Allerøds gågade ! Der blev solgt kaffe, te, gløgg, saft, kage og æbleskiver til en billig penge, samt bankoplader til 20 kr stykket! Eleverne har uden hjælp fra andre end dem selv stået for arrangementet fra start til slut, og det var en bragende succes.

Det flotte overskud på 16.000 kr, er ubeskåret gået til julemærkehjemmene.

I sin tak til eleverne for donationen sagde Bente K. Duusgaard, at pengene vil komme de 4 Julemærkehjem, som findes i Danmark, stærkt til gode. Hvert år hjælper Julemærkehjemmene 750 børn og unge med ondt i livet, ved at tilbyde dem et 10-ugers ophold på et af hjemmene.