Talentcafé på Allerød gymnasium med stærke budskaber og eksperimenterende toner

Torsdag aften d. 9. marts afholdt Allerød Gymnasium endnu en af de populære talentcaféer, hvor både nuværende og tidligere elever var mødt op for at vise deres talenter på scenen i ”Badekarret”, som fællesrummet på gymnasiet kaldes.

I de seneste par dage er der blevet øvet flittigt i de flotte nye musiklokaler, der har givet eleverne endnu mere plads end tidligere til at øve med hinanden på frivillig basis efter skole.

Aftenen bød på 21 forskellige indslag lige fra jazz til elektronisk musik. Karl fra 3d fremførte et eksperimenterende elektronisk stykke musik hvor livegengivelse af støjen fra hans computer var en del af lydbilldet. Thomas fra 2.x sang og spillede sammen med Rosa fra 3.d en af sine egne sange, ”Away” – inspireret af historien om den syriske flygtningedreng der druknede i forsøget på at komme væk fra krigen. Som et festligt punktum på en god aften var ”KE og Bisqueopperne” på scenen med lækre moves, svedige rytmer og skarp poesi.

Musik- og spanskklassen 1cd stod for talentcaféens hyggelige kagebod, og de to charmerende værter Melissa og Natasja fra 2d bidrog til den gode stemning blandt de ca. 200 fremmødte publikummer.

Talentcaféerne på AG arrangeres af musikeleverne som selv står for planlægning og afviklingen af begivenheden. Det giver et godt og stærkt sammenhold mellem musikeleverne på tværs af årgangene, udtaler musiklærer Marie LouiseHansen.

Se flere billeder på AG Musikkalender: https://sway.com/GGGTtgiRLdXLq12Q