Go’nat på gymnasiet – Allerød Gymnasium var igen centrum for computerspils-entusiater

Fredag d. 28. april afholdt AG igen sit traditionelle LAN party (computerspilsaften), og som sædvanlig var elever og gæster mødt talstærkt op, slæbende på store skærme og computerkasser.

Fra fredag kl. 17.00 og til lørdag morgen kl. 07 dystede omkring 60 spillelystne, dybt koncentrerede og kampklare elever og andre unge, som var inviteret med som gæster, mod hinanden på kryds og tværs af årgange og klasser på AG.

I løbet af aftenen blev der spillet en bred vifte af spil, og afholdt turneringer i de mest populære spil: FIFA, LOL (League of Legends), Counter Strike og Hearthstone. Eleverne kunne foruden at spille som enkeltpersoner også tilmelde sig som et hold og vinde eftertragtede præmier.

Ligesom under de tidligere LAN parties fungerede flere elever hele aftenen og natten som kommentatorer til live-kampene mellem spillerne. Alle kampe blev live-streamet på storskærm, så de elever, som ikke var tilmeldt turneringen, eller som lige havde vundet eller tabt en kamp i turneringen, kunne følge med i kampene. Der blev uddelt både pokaler og gavekort vinderne.

En af skolens lærere Christian Jensen roser arrangørerne for at få det store arrangement til at køre på skinner. Det kræver engagement, viljestyrke og overblik at stable sådan et arrangement på benene. Disse kompetencer er ligeså vigtige at lære som de faglige, og derfor vil AG også i fremtiden støtte op om sådanne arrangementer, udtaler Christian Jensen.