Idrætsdag på gymnasiet

Vejret viste sig fra sin bedste side, da de ca. 800 elever var til den årlige idrætsdag på Allerød Gymnasium. Skolen summer af liv når eleverne aktivt udfører deres idrætsdiscipliner med et smil.

Dagen startede med at klasserne spiste morgenmad,mens der var sportsquiz og ropeskipping show. Under sportsquizzen dystede eleverne om 1.pladsen, og der var stor konkurrence for at slå vicerektor Bo Vølund.

Herefter stod dagen på forskellige aktiviteter, som eleverne hver i ser havde meldt sig på.

Der var mange muligheder af aktiviteter, alt fra boksning, til salsa til yoga. Stemningen var helt i top og alle eleverne havde massere af gå-på mod og var helt klar til at tage udfordringen op med deres aktivitet.

Eleverne havde mulighed for at vælge sig på intet mindre end 17 forskellige aktiviteter, hvor nogle blev afholdt hjemme på gymnasiet, og andre blev holdt forskellige steder i Nordsjælland. På nogle aktiviteter var efterspørgslen så stor, at der blev oprettet flere hold. Bl.a. yoga blev afholdt både ude og hjemme. Tennis, squash, kanotur, vandretur og cykelturen blev afholdt ude, eller blev afviklet på ruter rundt i byerne. Der er også kommet nogle nye aktiviteter på programmet, som fx capoiera og salsa. Eleverne på disse to aktiviteter var meget positive, og var helt klar til at udforske de nye aktiviteter.

Alle elever har nydt idrætsdagen i det dejlige vejr, og ser frem til næste års idrætsdag.

Skrevet af Caroline Sørensen (3.vy), Clara Boa (3.vy) og Katrine Ørbek (3.vy)