3.g. elever fra Allerød gymnasium med erhvervsøkonomi besøgte Nohrlund ApS

3.g. elever fra Allerød Gymnasium besøgte som led i undervisningen i faget erhvervsøkonomi virksomheden Nohrlund ApS produktion i Hvidovre. Nohrlund er en relativt ny virksomhed, som producerer færdigblandede cocktails på flaske og laver cocktailcatering-events til bryllupper og festivaler.

Eleverne blev vist rundt og sat ind i produktionen på den lille fabrik af direktør Søren Aamand. En af udfordringerne for Nohrlund har været spændet mellem det produkt og den kvalitet Søren Aamaand og hans partnere gerne ville have, og hvilke maskiner der var tilgængelige på markedet. Der er derfor udviklet en del nyt udstyr til produktionen i Hvidovre.

Efter rundvisningen fik eleverne små smagsprøver på Nohrlunds cocktails og en detaljeret snak om at starte virksomhed, og det udtryk og den historie som Nohrlund gerne vil fortælle.

En elev skrev bagefter om besøget: ”Vi fik en større indsigt i, hvad det vil sige at starte egen virksomhed, og hvor meget tid og ikke mindst ressourcer det kræver – det var super interessant”

Dagen efter besøget har eleverne arbejdet med at analysere besøget med de begreber og modeller, som de har lært i faget i den første måned af skoleåret, fortæller fagets lærer Morten Vinther.