Verdensmusiker besøger Allerød Gymnasium – Fælles musikalsk projekt i et samarbejde mellem Allerød Musikskole og Allerød Gymnasium

Torsdag d. 14. sep. finder en stor musikalsk begivenhed sted på Allerød Gymnasium og Allerød Musikskole: Bassist og sanger Moussa Diallo kommer på besøg og laver en workshop med elever fra gymnasiet, musikskolen og de ældste elever i skolerne i Allerød.

Lyt til en lille smagsprøve af det der venter deltagerne på: AG musikkalenderen

Det hele spilles til en koncert på Allerød Musikskole om aftenen d. 14. sep. kl. 19.30

Omkring 100 musikinteresserede elever fra Allerød deltager i workshoppen, som finder sted på gymnasiets nye musikafdeling, og de kommer til at spille og synge sammen med Moussa Diallo på flere af hans egne nr. I løbet af dagen vil de opleve at møde en inspirerende personlighed der ikke er bange for at dele ud af sin egen musikglæde. Moussa Diallo har selv satset alt på at blive musiker, som ung rejste han fra Mali, hvor han er vokset op, til sin mors hjemland Danmark for at spille med de helt store navne i dansk musikliv: Han har været med til at starte bands som ‘Sneakers’, ‘Skunk Funk’, ‘Marquis de Sade’, og han har spillet i Burnin’ Red Ivanhoe, ‘Moon Jam’ og ‘Savage Rose’. Han er kendt for at være en funky bassist, og tilbage i 1980-90’erne spillede Moussa Diallo med sangskrivere som Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Hanne Boel og Caroline Henderson og Annisette Koppel.

Projektet d. 14. 9. er blevet til i samarbejde mellem musiklærerne på Allerød Gymnasium og Allerød Musikskole. ”Vi vil gerne lave en musikalsk begivenhed med fokus på musik, fællesskab og samarbejde i Allerød, og vi har samlet de ældste af musikskolens elever og musikinteresserede elever på Allerød Gymnasium. Vi har desuden inviteret musikinteresserede elever fra 8.-9. klasse i Allerød til at komme og være med, og skolelederne har givet de deltagende elever fri til det. På den måde kan alle deltagerne få en oplevelse af at være sammen om et større musikalsk projekt”, fortæller musiklærer på Allerød Gymnasium Marie Louise. ”Det bliver en rigtig god musikdag: Vi øver sammen med Moussa Diallo på Allerød Gymnasium kl.12-17, derefter spiser vi aftensmad sammen, og så slutter dagen af på Musikskolen hvor vi spiller koncert med Moussa Diallo og hans trio kl. 19.30. Alle er velkomne, der er gratis entré.”

Hvis der skulle være nogle elever der har lyst, men ikke har fået meldt sig til, så kan man nå det endnu ved at skrive til musiklærer Marie Louise på mail: agmlh@lektor.allgym.dk eller sms til 30663769