Verdensmusikeren Moussa Diallo på besøg

Bassist og sanger Moussa Diallo var på besøg til en workshop og koncert. Knap 100 musikinteresserede elever fra Allerød deltog i workshoppen, som fandt sted i Allerød Gymnasiums nye musikafdeling. Eleverne kom fra Allerød Gymnasium og Allerød Musikskole, og de mødte en musiker med mange års musikalsk og menneskelig erfaring. Så snart Moussa Diallo trådte ind i musiklokalet på Allerød Gymnasium, samlede energien sig om ham og hans musik, der var en koncentreret og god stemning hele eftermiddagen. Med sig havde han desuden to meget dygtige musikere – Dawda Jobartehkora og Salieu Dibba på percussion. Om aftenen optrådte alle ved en fælles koncert på Allerød Musikskole.

Projektet blev til i et samarbejde mellem musiklærerne på Allerød Gymnasium og Allerød Musikskole.