Allerød Gymnasium fejrer sin 40 fødselsdag

For 40 år siden fik Allerød sit eget gymnasium, og megen lærdom er i årene flydt igennem de stadigt udvidede faciliteter på skolen.

Fredag den 30. november blev fødselsdagen markeret med en overraskelse i en fællestime for alle skolens elever og ansatte, og alle sejl var sat til, for at det skulle blive en helt særlig sjov og underholdende oplevelse for alle.

Kl. 10.00 trådte overraskelsen frem på scenen i skolens badekar i form af selveste Sigurd Barrett. For alle unge og andre barnlige sjæle burde en større præsentation ikke være nødvendig, men Sigurd Barrett er en multikunstner- pianist, entertainer, komponist og forfatter-. Sigurd Barrett mestrer mange musikalske stilarter, og med sine optrædener på scener over hele landet og i særdeleshed i en række tv-udsendelser, ikke mindst Sigurds Bjørnetime, er han en kendt person i dansk kulturliv.

Klapsalverne ville da næsten heller ingen ende tage under Sigurd Barretts musikalske rejse gennem såvel Danmarks- som Verdenshistorien, som varede en lille times tid.

Men fødselsdagen var dog ikke helt slut endnu. Efterfølgende var der bestilt kæmpe fødselsdags-lagkager med lys i til eleverne, som de tog med ud i deres respektive klasser for at nyde.

”Vi har glædet os rigtigt meget til at kunne samles og fejre den runde dag sammen – elever og ansatte. Tillykke til AG med fødselsdagen!”, udtaler rektor Kirsten Schiellerup.