Super Bowl event på Allerød Gymnasium

I nat blev der set Super Bowl på Allerød Gymnasium, hvor New England Patriots kæmpede mod Los Angeles Rams. Super Bowl er verdens største enkeltstående sportsbegivenhed: Finalen i den Amerikanske football-liga NFL.

81 elever havde tilmeldt sig eventet arrangeret af elevudvalget ”AGLounge”, som startede med lidt optakt i AG’s sportshal med forskellige konkurrencer, hvor der skulle kastes og sparkes med den ovale football.

Mens optakten til selve Super Bowl kampen rullede over skærmen var der pizzahygge og forskellige konkurrencer planlagt af elever med stærk interesse for den Amerikanske sportsgren. En af præmierne var en NFL-gameball, så intensiteten var stor og humøret højt. Ved kick off kl. 00.30 var alle klar i soveposer, på luftmadrasser og i sofaer, hentet rundt omkring på skolen.

Den store mængde kaffe og sodavand fik flere elever til at fortsætte fælleshyggen indtil morgenmaden blev serveret kl. 7.30 i skolens kantine. Trods kun meget lidt søvn var alle elever klar, da det ringede ind til mandagens første lektion kl. 8.00.
Tillykke til Patriots og til eleverne i AGLounge udvalget for et fantastisk vellykket arrangement, udtaler fransklærer Charlotte Villefrance, som havde nattevagten med eleverne.