Go’ musik i badekarret på Allerød gymnasium

Torsdag aften d. 28. marts var der musik i ”badekarret” på Allerød Gymnasium, hvor der var talentcafé. I alt var der 12 forskellige indslag, som blev præsenteret af en forrygende værtduo: Sonia 2d og Bjarke 1de.

De optrædende kom fra mange forskellige klasser, bl.a. sang Rojan og Sedef fra 3d en smuk tostemmig ballade. Rasmus, Louis og Lukas fra 2d rappede sig igennem nummeret ”God’s Gonna Cut You Down”. Storhittet Shallow blev leveret af en gruppe bestående af Anna, Nanna, Johanne, Luna og Maddie fra 2d og Cornelius fra 3d. Fra 1de stillede Luanna og Sofie op med sangen ”Wish You Were Gay”, og havde allieret sig med Kristoffer 3d som senere på aftenen også sang og spillede en af sine egne sange, inspireret af hans bedsteforældre. Klassen 1de havde organiseret en fin kagebod, hvor der blev solgt hjemmelavet kage.

Næste musikarrangement på Allerød Gymnasium er forårskoncerten d. 6.5. kl. 19.30, udtaler musiklærer Nina Kjeldgaard.