Paneldebat på Allerød Gymnasium

Selv om statsminister Lars Løkke Rasmussen tøver med at trykke på valgknappen, tøver man ikke på Allerød gymnasium med at varme op til det forestående valg til Folketinget, der som bekendt skal afholdes senest d. 17. juni.

I fredags, d. 26. april, blev der således taget forskud på valgkampen med en paneldebat med følgende kandidater fra de opstillede partier:
Mai Villadsen (Ø)
Christian Poll (Å)
Dorte Nørbo (F)
Miki Dam Larsen (A)
Martin Lidegaard (B)
Britta Kristensen (K)
Søren Søfelt (E)
Jan Erik Messmann (O)
Thomas Bak (V)
Mette Abildgaard (C)
Mai-Britt Kattrup (I)
Mette Thiesen (D)

Alle gymnasiets 2.g’ere og 3.g’ere deltog i debatten og bidrog med interesse og klare spørgsmål til kandidaterne. Særligt klima kom efter elevernes ønske på dagsordenen, men også emner som skat, offentlig transport samt problematikken om mangel på kvalificeret arbejdskraft inden for forskellige fagområder blev bragt frem og debatteret.

Debatten blev flot styret af 3g-eleverne Mads Asger Benzon Nielsen og Zakarias Hove Johansson, og det hele blev afviklet i en god og respektfuld tone, udtaler dansklærer Anette W. Ryberg.