Et brag af en gallafest på Allerød Gymnasium d. 3. maj 2019

Meget ændrer sig over tid i den gymnasiale verden, men en ting kan man være sikker på består, og det er årets gallafest.

I fredags d. 3. maj var det igen blevet tid til at finde festtøjet frem, få pudset skoene og sat håret helt rigtigt. Som altid var forventningerne til gallafesten tårnhøje hos gymnasiets elever, og selv om vejret ikke ligefrem viste sig fra dets bedste side, slog det ikke skår i glæden.

Lidt før kl. 17. 00 steg de festklædte 3.g’ere i stilfulde festkjoler og flotte jakkesæt ud af de limousiner, som de traditionen tro havde hyret til lejligheden. Gallafesten er uden tvivl et af skoleårets festlige højdepunkter, som eleverne traditionen tro bruger mange timers forberedelse på.

Det er også blevet en tradition, at 3. g’erne inviterer deres forældre til at overvære den første omgang af lancier dansen, som er forbeholdt 3.g’erne. Rigtig mange forældre havde derfor taget imod invitationen til at komme og overvære den første dans og bidrog dermed til at løfte stemningen yderligere i vejret.

Efter spisningen i klasserne dansede alle skolens elever og lærere igen lancier i flere omgange.

Skolens har mange musikalske lærere, og de havde igen i år dannet et yderst velspillende band, som sørgede for, at der også mellem lancier dansene blev svinget godt rundt på dansegulvet.