1.g. elever fra Allerød gymnasium på sproglig udfordring i London

1.g’erne på den sproglige studieretning på Allerød Gymnasium var på en mini-studietur med fagene engelsk og spansk til London mandag og tirsdag i denne uge. Her skulle eleverne bl.a. lave area studies i tre udvalgte kvarterer i London, hvor de også skulle lave interviews på engelsk.

Derudover bød turen på en byvandring til Hyde Park, Buckingham Palace, Big Ben, Westminster Abbey, Themsen og Shakespeare’s Globe, hvor eleverne holdt oplæg på både engelsk og spansk. De sproglige elever har desuden lavet turistbrochurer om London på spansk.

Turen til London udbydes til elever på AG’s sproglige studieretning i 1.g. Studieretningen indeholder bl.a. fagene engelsk og enten spansk, fransk eller tysk på A-niveau og latin på C-niveau, udtaler spansklære Rikke Arnholtz..