Glade 3.g’ere fejrede sidste skoledag på Allerød Gymnasium

Den ganske særlige stemning, som kendetegner 3.g’ernes sidste skoledag, var bestemt også til stede i dag, torsdag d. 16. maj, hvor 3.g’erne traditionen tro fejrede, at de nu er meget tæt på målet om en studenterhue på hovedet.

Udklædningen i fantasifulde kostumer og hvor hver klasse har sin egen farve- rød, grøn, blå, guld, orange, gul, pink, brun, sølv- var også i år helt, som det skulle være.

Kl. 9.15 ankom 3.g’erne i højt humør og dejligt solskin til skolen. Jill og hendes kantineteam havde sørget for en lækker morgenbuffet til 3.g’erne og deres lærere, som var inviteret med. Mange af 3.g’erne havde været tidligt oppe for at tage hul på fejringen, og lidt fast føde var derfor velkomment.

Herefter var det tid til næsten-studenternes traditionelle shows, som hele skolen var inviteret med til at overvære i ”badekarret”. Og igen i år var det imponerende, hvor mange kræfter 3.g’erne havde lagt i produktionen af de festligt leverede shows og stærkt underholdende små film om mangt og meget.

Skolen havde sat en 1. præmie på højkant for bedste optræden. 1. og 2.g’erne stemte via voxvote, og vinderen blev 3v, som vandt et gavekort til en pizza på et lokalt pizzaria til hele klassen. Mange lærere fik også overrakt små gaver og fik et farvel-og-tak kram!

Et lille oprydningshold bestående af elever fra 2.p fulgte i hælene på de festglade 3.g’ere på turen fra gymnasiet og ned til byen!

Rektor Kirsten Schiellerup glæder sig over, at det igen i år var en festlig og dejlig dag, fuld af sjov og godt humør og ikke mindst fine shows.