Talentcafé

Til årets første talentcafé var der mødt en masse elever op, fra flere årgange. Alt fra skolens nye 1.g-klasser til trofaste 5.g’ere sad i badekarret og lyttede og støttede de optrædende på scenen. Der var derfor god stemning, da talenterne underholdt med en masse forskellige indslag: Simon og Emma fra GF8 spillede “The Best part”, Fillip og Josefine fra 2.d spillede en smuk sårbar “Someone you love”, Rasmus og Lukas fra 3.d slog sig sammen med Anton fra 2.e og spillede “The Rains of Castamere” fra Game of Thrones. Freja fra GF5 viste en sjippe-opvisning under stor hujen, og i et velintegreret nummer så vi Luanna fra 2.d, Sofie fra 2.e, Jason og Nanna 3.d & Kristoffer 4.d spille et funky ”Gum, Tole and Sole”. Der var også dansksprogede numre, f.eks. spillede Maddie, Luna og Sarah fra 3.d Ulige Numres ”København”.

Musikholdet 2de stod for kaffe- og kagebod, og Louis fra 3.d og Bjarke fra 2cd var værter der styrede os trygt og underholdende igennem aftenen.