Elever hypnotiseres på Allerød Gymnasium

5 engagerede elever fra elevernes AG Lounge udvalg havde knoklet for at stable årets første AG Lounge event for alle gymnasiets elever på benene og kunne med stor tilfredshed konstatere i går aftes (onsdag aften), at arrangementet var noget af et tilløbsstykke. Måske det skyldtes, at skolens 1.g elever for anden gang i dette skoleår kunne fejre ”første skoledag” ifm. opstart i deres nye studieretningsklasser. En festlig dag med kagemand til alle nye 1.g. klasser samt diverse aktiviteter, mhp. at ryste dem godt sammen.

Aftenens AG Lounge event startede med caféhygge med musik og spil ved cafébordene, inden hypnotisør Jeppe Schjøtz trådte ind på scenen og leverede et underholdende show. Flere modige elever kom på scenen for at lade sig hypnotisere til stor morskab for publikum. Seancen sluttede med mulighed for at stille spørgsmål til de udvalgte elevers oplevelse af hypnose.

Jeppe Schjøtz fik også påpeget, at hypnose kan bruges til meget mere end blot underholdning. Det kan bl.a. hjælpe elever med at fjerne eksamensangst eller præstationsangst i pressede situationer.

De modige forsøgskaniner blev hjulpet tilbage til fuld bevidsthed og kunne med de mange andre fremmødte elever træde ud i den mørke oktober kulde efter et hyggeligt socialt arrangement, udtaler fransklærer Charlotte Villefrance.