140 tyskelever fra Allerød Gymnasium på ekskursion til Lübeck

140 tyskelever fra 2. og 3.g fra Allerød Gymnasium var tirsdag d. 26. november med tysklærerne på en spændende ekskursion til Lübeck.

De tilbragte en dag i den nordtyske hansestad med at studere tysk sprog, kultur og traditioner, ligesom de gik på skattejagt og lavede reportager med tyskere på julemarkedet. Turen bød også på museumsbesøg, bla. i det spændende Hansemuseum og i Niedereggers berømte marcipanmuseum Marzipan-Salon. Selvfølgelig blev der også tid til et besøg på det traditionsrige og berømte julemarked.

Alt i alt fik tyskeleverne en lære- og indholdsrig dag i Slesvig-Holsten med god mulighed for at anvende deres tyskfærdigheder i praksis, stifte nærmere bekendtskab med den tyske kultur og bringe mange spændende indtryk med hjem, udtaleer tysklærer Jytte Vollstedt.