Allerød, den 11/3 2020

Kære elever

Ja, så gik det stærkt! Mange af jer har sikkert hørt pressekonferencen her til aften på Christiansborg, hvor det blev klart, at uddannelsesinstitutioner skal lukke så hurtigt som muligt og senest på fredag. AG vil være lukket allerede i morgen! Lærerne vil være hjemme fra og med i morgen, ledelse og kontor og nogle få andre vil være på skolen i morgen blandt andet for at få overblik over situationen. Som jeg fortalte jer i dag ved morgensamlingen, er vi i dag gået i gang med at lave en nødplan, så vi kan afvikle undervisningen virtuelt i den tid, der kommer. I løbet af i morgen eftermiddag kommer vi til at sende mere information ud til jer, om hvordan virtuel undervisning vil komme til at foregå. Det betyder, at I skal regne med at vi vil etablere undervisning, som I så følger hjemmefra. Noget kan være i gang måske allerede i løbet af i morgen. Der kan være lektier, der skal læses. Der kan være opgaver, der skal skrives eller løses. Og i løbet af lidt tid, vil vi være oppe i gear. Det bliver jo ikke helt let, alt er jo meget uvant for os alle – men jeg tænker, at det går, hvis vi hjælpes ad!!!

Det er vigtigt, at I holder jer løbende orienteret i Lectio og læser jeres beskeder fra lærere og ledelse – også i morgen 😊 Jeg vil også bede jer kigge under de enkelte moduler – også i morgen – og holde øje med, hvad lærerne lægger til jer.

Elevfesten er jo desværre definitivt aflyst – ja, vi sukker med jer. Det er mega ærgerligt! Talentcafeen kommer heller ikke til at blive til noget. Vi krydser stadig fingre for at smitten er drevet over, så vi kan holde vores gallafest – men det må tiden vise.

Vi kommer til at gennemføre terminsprøverne, men måske ikke på den måde vi plejer. Det vil I få mere at vide om.

Og 3g’ere: Grundet de særlige omstændigheder er fristen for aflevering af SRP udskudt med 24 timer – dvs. til tirsdag den 17/3 kl. 14.

Vil I nu passe på jer selv og dem I er sammen med. HUSK de gode råd vi talte om ift. at mindske smitterisikoen!

Mange hilsner Kirsten