Torsdag d. 17. januar 2019 kl. 19.00 byder vi alle interesserede kommende 1.g’ere samt familie hjerteligt velkommen til en informativ og hyggelig aften, hvor vi vil vise og fortælle, hvad du kan se frem til at opleve som elev på Allerød Gymnasium.

Aftenen indledes med et fælles arrangement i ’Badekarret’. Her vil rektor, en studievejleder og elever fortælle om gymnasiet blandet med forskellige underholdende og kunstneriske indslag.

Bagefter kan du gå rundt på gymnasiet og …

• Høre mere om vores forskellige studieretninger og fag fra AG’s lærere og elever
  • Høre om alle aktiviteterne i og udenfor undervisningen, f.eks. studieturene, lektiecaféen og AG Sport
  • Se vores sciencefløj, idrætsfaciliteter, lydstudier, auditorier og studiecenter
  • Tale med elevrådet og høre om det faglige og det sociale liv på AG
  • Høre om AG Master Classes for særligt talentfulde elever eller vores Team Danmark-tilbud
  • Tale med en studievejleder eller en læsevejleder
  • Få en snak med rektor
  • Få en guidet rundvisning på skolen
  • Nyde en kop kaffe og et stykke kage – naturligvis gratis.

Tilmelding er ikke nødvendig – bare kom!

Vi glæder os til at vise dig vores gymnasium.

Se vores introduktionsfolder her.

Se vores Orienteringsavis her.

Få besked om orienteringsaften

Tilmeld dit mobilnummer, så sender vi dig en SMS en uge før og en dag før orienteringsaften. Så er du sikker på, at du ikke glemmer det.