En motionsdag, der ikke bare handler om motion.

Modsat det sidste år var det en dejlig sommerdag på Allerød gymnasiums årlige motionsdag, med store smil. Selvom dette års motionsdag ikke var det samme som det forrige år, var elever på Allerød Gymnasium stadig opmuntret over det gode vejr! På trods af vanskelighederne med Corona, formåede Allerød gymnasium alligevel at få en helt fantastisk idrætsdag, fyldt med sjove aktiviteter og leg. Dagen startede med morgenmad i klasserne, for at få energi, mere styrke og udholdenhed til at deltage i de fysiske aktiviteter. For at sætte en stemning blev der lavet en lille sportsquiz, og derefter skulle man klassevis ud fra en lodtrækning deles ud på forskellige aktiviteter, såsom ultimate, fodbold, volleyball og dans.

Aktiviteterne foregik ikke kun på skolens område, men lokale idrætsfaciliteter og omliggende skove blev også benyttet på dagen. Også undervisere fra lokale foreninger kom og lærte eleverne om glæden og morskaben ved netop deres sport.

“Motionsdagen den handler om at vi kan få lov og komme på skolen i en anden ramme af den vi er vant til. Dagen har en masse værdier både for 1. g’ere som ikke kender hinanden så godt endnu, men også 2-3. g’ere som har været berøvet fra hinandens selskab det meste af foråret, udtaler Vicerektor Bo Vølund, og fortsætter:‘Jeg tænker at der er rigtig meget som handler om trivsel og mere social aspekt, så det ikke kun er en faglig dag, hvor man får lov og smage på en idrætsdisciplin, men mere en trivsel dag, hvor det er første gang de får lov at være en hel dag sammen uden det almindelige undervisning.”