Invitation til korkoncert Allerød Gymnasium lørdag d. 19. marts kl. 16-17

Kom til koncert lørdag d. 19. marts kl. 16-17 og oplev aktuelle og spændende korsatser med musik af komponist Jakob Høgsbro og tekster af elever fra Allerød Gymnasium. Temaet er ”Alt det vi ikke taler om”, og det er første gang denne musik opføres nogensinde!

Koncerten er gratis, og den foregår i Badekarret på Allerød Gymnasium.

Sangteksterne består af lyrik fra en kreativ skriveworkshop på Allerød Gymnasium i efteråret 2021. Her samledes en gruppe elever efter skoletid og arbejdede med at skrive lyriktekster. Efterfølgende har Jakob Høgsbro komponeret musik til teksterne, og resultaterne kan høres til koncerten, hvor musikelever fra Allerød Gymnasium sammen med kammerkoret Vox Humana fremfører sangene i et 110 personers stort fælleskor.

På Allerød Gymnasium har vi besluttet at samle ind til fordel for ukrainere i nød, og der vil til koncerten være mulighed for at bidrage til denne indsamling.

Venlig hilsen AG’s musikelever, dirigent Jakob Høgsbro og koret Vox Humana